Vidi Rita laudatio

Vidi Rita

Vidi Rita

„Hagyd a dagadt ruhát másra” kérlelte József Attila a szeretett Mamát. Akkor sem és most sem könnyű a dagadt ruhát másra hagyni és a munka helyett többet foglalkozni a gyerekekkel.

Mi családanyák, vállalkozók, főnök által irányítottak, elváltak és szingli nők. Mi mind tudjuk, hogy nagyelvárások vannak velünk szemben és nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de nem lehetetlen! Ebben segít nekünk  Vidi Rita Hagyd a dagadt ruhát másra! c. könyve. Ha akarsz, tudsz magadra időt szánni, ha akarsz, tudsz magadnak jobb életlehetőséget találni, ha akarsz, tudsz pénzfialtató vállalkozásba kezdeni.

Kedves Vidi Rita!

Ezúton szeretettel köszöntünk abból az alkalomból, hogy ebben az évben Te kaptad  a „2013. év vállalkozója” díjat. Kívánjuk, hogy a sikereid csillagai tovább ragyogjanak az égbolton. Kívánjuk, hogy sok embernek példaként segíts megtalálni önmagát, segíts nekik megmutatni, hogy az élet sokkal több klassz dolgot tartogat, mint ahogyan megélik,

Kívánjuk, hogy még nagyon sok ötleted legyen, hogy írásaid, könyveid örömöt, lelkesedést, feloldódást vigyenek az emberek lelkébe.

Örülünk, hogy a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskolát fenntartó alapítvány elnökeként segíted a kibontakozó iskola szárnyalását.

Sok szeretettel kívánunk Neked áldott ünnepeket és a vállalkozásodban és családodban nagyon boldog újesztendőt!

2013 karácsonyán

 

Bárdi-Farkas János        Bárdi-Farkas Beáta

alapító                           iskolaigazgató

 

és az alapítvány nevében

Dr. Marossy Endréné

 

 

Author: Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola

A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók

Share This Post On

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.