bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-metszet

BWM BÜSZKESÉGEINK – UDVARDY LUCA

Bárdi-Farkas Beáta intézményvezető-igazgatóhelyettes írása

A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola a BWM tagja a kiváló sportoló UDVARDY LUCA teniszező, aki NAPOK rendszerben tanul nálunk.

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-metszet
BWM NAPOK tanulója a sikeres versenysportoló UDVARDY LUCA

Sokat utazik a világban, rangos sportversenyeken tör előre a világhír felé. Nagyon büszkék vagyunk rá, és örülünk, hogy édesanyja és édesapja erőfeszítéseinek, hogy Lucát támogassák sportkarrierjében, nemcsak van eredménye, hanem kimagasló teljesítményt tud produkálni.

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-dijak
Udvardy Luca a díjaival. Gratulálunk, nagyszerű teljesítmény!

Persze sokat tesz ezért maga az ifjú tanulónk is. Amíg lehetett, magántanuló volt, most pedig szeretné egyéni munkarendben teljesíteni tankötelezettségét, hogy még több dicsőséget tudjon hozni Magyarországnak, mert ez a fajta megterhelés és világszínvonalú versenyzés lehetetlenné teszi a minden napos iskolába járást.

 

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-csoport
Győzelem!

 

 

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-fujtat
Néha nehezen megy a munka még egy bwm-es supergirlnek is

Azonnal egyértelmű volt a számunkra, hogy Lucát nekünk is támogatni kell, hiszen folyamatosan öregbíti hazánk jó hírét. Ahol ő megjelenik, biztos a siker. Mindenben támogatjuk, hogy a NAPOK és később az egyéni munkarendben is jó eredményeket érjen el. A BWM kifejezetten segíti a vizsgára való felkészülést alternatív oktatási módszereivel annak ellenére, hogy iskolánk az állami kerettanterv alapján működik. Egyik ilyen „segéderő” a projektoktatás, ami arra is jó, hogy a tanuló egyedül dolgozza fel az aktuális tananyagot, és azt bármilyen módon kifejezhesse, legyen ez ppt, fogalmazás, vagy média.

 

 

 

 

 

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-eppen
Rendszeres gyakorlás a tudás anyja

Lucának ez már évek óta működik, az önfegyelme-figyelme, céltudatossága az átlagosnál jobban kifejlődött a rendszeresen és tervszerűen működtetett sportélete miatt. Emiatt aztán a NAPOK és egyéni munkarend vizsgáin könnyűszerrel tud teljesíteni, hiszen neki a vizsga nem egy mumus, amitől félni kell, hanem egy ugyanolyan megmérettetés mint egy rangos nemzetközi verseny. Amikor csak teheti előveszi a tanulni valót, és készül. A tananyag olyan, mint egy jó regény, érdekfeszítő újdonságokkal teli könyv, a projektmunka pedig színtiszta kreativitás. A tanulás egy kicsit segít neki kikapcsolni a napi rutinból és nehézségekből, mert ne gondoljuk ám, hogy a versenysportolók élete könnyű, nagyon is nehéz, kemény testi-szellemi munka.

 

 

 

 

Ebben segítenek a BWM tanárai, iskolatársai, az egyéni munkarend és NAPOK vizsgáira felkészítő tananyagok. Olyan ez, mint egy érettségire felkészülés, csak itt több a tantárgy.

 

 

 

 

PROFILE:

 

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-lofarok
Luca profi módon készül a versenyeire, megállíthatatlanDate of birth: 04/11/2005

Place of birth: Kaposvár

Nationality: Hungrian

Playing hand: Right-handed

Coach: Tibor Mák

Association: Kiskút TC

Brand of the racquet: Yonex

Favourite surface: clay

She is the member of the Hungarian Natonal Team

Short-term goals: Getting into the TOP 20 /Tennis Europe Ranking/ by the of 2019, participating in the Tennis Masters in 2019 /TOP20/

Long-term goals: WTA TOP10

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-csuszik
Bravúros mozdulat

Tennis Europe titles/finals:

2018

„Subotica TE GD14 Finalist

„Podgorica TE GD16 Winner

„Podgorica TE GS14 Finalist

„Stavanger TE GS14 Finalist

2019

bwm-egyenimunkarend-napok-udvardyluca-2019
Luca eredményei 2019-ben igazán kiemelkedőek

 

 

 

 

„Tel Aviv TE GS14 Finalist

„Tel Aviv TE GD14 Finalist

„Jerusalem TE GS14 Winner

„Jerusalem TE GD14 Winner

 

 

 

 

Hajrá Udvardy Luca! Most már az egész BWM drukkol neked!