BEMUTATKOZÁS

Tisztelt Szülők!

Ha emberek vesznek körül, még nem élünk közösségben, a közösséget mi magunk alakítjuk. Olyan iskolát hívtunk életre 2013 szeptemberében, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a szülők dönthessék el, gyermekük számára melyik oktatási forma a legmegfelelőbb. Iskolánk életfilozófiája: a nemesség kötelez, a kötelesség nemesít – ami azt jelenti, hogy bármely oktatási formánkban kötelességre, becsületességre, nemes lelkűségre, hazaszeretetre oktatjuk gyermekeinket és ennek szellemiségében alakítjuk ki közösségeinket.

Olyan hatékony közösségeket szervezünk, amelyekben kis létszámú keretek között, differenciált oktatást tudunk nyújtani. Önöknek lehetőségük van arra, hogy balatonfűzfői iskolánkban, mint anyaintézményben ilyen osztályba írassák gyermeküket, ahol az alapoktatáson túl megismerkedhetnek a helyi népi mesterségekkel, a mezőgazdaság és a lovas kultúra Balaton-felvidéki lehetőségeivel.

Önöknek lehetőségük van arra, hogy gyermeküket bizonyos tantárgyakból egyéni tanrend szerint taníttassák. Ez lehetőséget biztosít a tananyag gyorsabb vagy lassabb elsajátításához.

Egyéni munkarend (magántanulói jogviszony) keretében további lehetőségeket kínálunk.

Önöknek joguk van arra, hogy távoktatás keretében gondoskodjanak gyermekük otthoni felkészítéséről. Ehhez iskolánk internet kapcsolaton keresztül rendszeresen biztosítja a pedagógiai program szerinti követelményrendszert. Lebonyolítja a jogszabályok által előírt vizsgákat.

Minden tanulónknak lehetősége van arra, hogy részt vegyen  iskolánk kulturális, tudományos rendezvényein, vetélkedőin és sportéletében.

Hisszük, hogy az a szellemiség, amit megteremtünk, egyrészt összetartja a közösséget, másrészt szabadságot ad a szülőknek az általuk legmegfelelőbbnek tartott oktatási mód kiválasztására.

A jelentkezés további feltételeiről az alábbi oldalainkon tájékozódhatnak:

Nappali tagozatos képzésünk:

https://balatonfelvideki-iskola.com/beiratkozas/amikor-a-gyermek-bejar-az-iskolaba/

Egyéni munkarend (magántanulói program) Magyarországon élő gyermekeknek:

https://balatonfelvideki-iskola.com/beiratkozas/amikor-a-gyermek-magantanulo-otthon-tanul/

Távoktatás és egyéni munkarend (magántanulói program) határon túl, vagy külföldön élő gyermekeknek:

https://balatonfelvideki-iskola.com/beiratkozas/amikor-a-gyermek-tartosan-vagy-atmenetileg-kulfoldon-el-a-csaladjaval/

 

Szeretettel várjuk jelentkezésüket,

 

Horváth Mária Ildikó

Intézményvezető igazgató

 

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola

OM azonosító: 202755

Cím: 8184 Balatonfűzfő Nike krt. 2/3

Telefon (iskola): 00-36-30-6066176

e-mail: info@balatonfelvideki-iskola.com

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük