Megtiszteltetés volt számunkra, hogy iskolánk a Honvéd Kadét Program kapcsán részt vehetett a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületével közösen, 2021. szeptember 3- 6. között zajló I. világháborús megemlékezésen, melyet az ANA (Associazione Nazionale Alpini) helyi szervezetének meghívására Olaszországban, Cavaso del Tomba (Monte Tomba) településen tartottak.

A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola 2018-ban csatlakozott a Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesület Apród Programjához, amelyben 5-8-osztályos gyermekek számára szakkör formájában megalapoztuk a Honvéd Kadét közismereti képzést, melyet a 2020/21 tanévtől kezdődően a honvédelmi alapismeretek tantárgy oktatásával folytatunk tovább.

A delegáció útjáról készült fotókat köszönjük Simon-Jójárt Sándor ezredes úrnak, Danilo Omodei-nek és Kurutz Károlynak.

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók