A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi iskola művészeti funkciójának egyik legkedvesebb része azok a félévzáró időszakok, amikor a tanulók bemutathatják fejlődésük eredményeit, melyeket aztán társaik, szüleik és az érdeklődők elé tárhatnak.

A képzőművészeti alapképzés témaválasztás szempontjai ebben a félévben is különlegesek voltak. Olyan művek inspirálták a diákok munkáit, és adták az alapokat, amelyeket eredetileg kézzel- és lábbal festettek az alkotóművészek.

A vizsgaremekek leadását követően figyelembe vették, hogy az elkészült festmények visszaadják-e az eredeti látvány hangulatát, színvilágát, és hogy mindezek mellett, sikerült-e egyediséget belecsempészni az alkotás mondanivalójába.

A sikeres zárást követően a kompozíciók kikerültek az iskola folyósóira, hogy mindekinek lehetősége legyen megcsodálni azokat.

Szívből gratulálunk minden diáknak, valamint a foglalkoztató- és felkészítő szaktanárnak!

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók