Az ÁSZ 2019. második félévi ellenőrzési terve alapján az ÁSZ a „Nem állami humánszolgáltatók ellenőrzése – A köznevelési és szociális humánszolgáltatást nyújtó intézmények, szolgáltatók államháztartáson kívüli fenntartói központi költségvetésből kapott támogatásai felhasználásának ellenőrzése”

Ikt. szám:  EL-2401-002/2020

„Remélem, hogy ellenőrzésünk során közvetíteni tudtuk azt az üzenetünket, amely szerint az ÁSZ tevékenységének a célja a közpénzügyi helyzet javulása, a pozitív változások elindítása.

Bizakodással tölt el, hogy Ön is azért dolgozik, hogy Magyarországon szabályosan, átláthatóan és hatékonyan működő gazdálkodó szervezetek tevékenykedjenek.

Munkájához további szakmai sikereket és jó egészséget kívánok!

Budapest, 2021. 02 hónap 01 nap

Tisztlettel:

Domokos László

ÁSZ Állami Számvevőszék Elnök”

Domokos László elnök

Állami Számvevőszék

Iktató szám: JTO-0273-002/2020

Tisztelt Elnök Úr!

Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet szíves szavaiért és intézkedéséért, a minden tekintetben korrekt eljárásért, egész kuratóriumunk és az általunk fenntartott intézmény dolgozói és kétszáz diákja nevében.

Rendkívüli örömünkre szolgált, hogy szervezeteink működése sikeresen megfelelt a magas grémium elvárásainak.

Az Állami Számvevőszék törekvéseivel teljes mértékben egyetértünk, minden tevékenységünket meghatározza az Ön és hivatala által képviselt szabályos, átlátható mindemellett hatékony működés elve.

A továbbiakban is számíthat feltétlen együttműködésünkre, igyekszünk minden erőforrásunkkal a köz érdekeit szolgálni.

Kelt: Balatonfűzfő, 2021.02.11.

Tisztelettel:

Molnár Erika

a BANONA kuratóriumi elnöke

a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Technikum és Alapfokú Művészeti Iskola

fenntartójának képviselője.

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók