„A mozgás az élet kapuja” / Paul Dennison/

Jelentkezz és lépj be rajta! Az alapítvány hozzájárulásával!

 HOMLOKLEBENY tréning indul az online térben, melynek során olyan strukturált gyakorlatokat tanulunk meg és gyajkorlunk, amivel agyunk teljesítőképességét, rendszerező képességét, sebességét jelentősen javíthatjuk. Megtanuljuk figyelmünket egyszerre több dolgon hatásosan rajta tartani, vagy éppen a külső ingerek kizárásával egy dologra összpontosítani.

A program során a mozgást, a beszédet és a gondolkodást kötjük össze olyan gyakorlatokkal, amik a homloklebenyünket intenzíven ingerlik és fejlesztik. Pozitív hatással vannak a gondolkodási folyamatokra az idegrendszeri hálózat megerősítésére, dúsítására. A homloklebeny agyunk azon része , ami felelős, többek között, a gondolkodás, a tervezés, a problémamegoldás, a beszéd, a csontvázizmok akaratlagos mozgatása, az érzelem és a személyiség bizonyos aspektusaiért, valamint a bejövő ingerek osztályozásáért.

A program hatására jelentősen javul a memória, a figyelem, és a mozgás összerendezettsége. Fejlődik az egyensúly és a testi-lelki rugalmasság. A gondolkodási folyamat összetettsége megnő, fokozódik a kreativitás. Képesek leszünk gyorsabban, hatékonyabban változtatni és változni, igazodni a váratlan eseményekhez. Ez az idegrendszeri újrarendeződés segíthet abban, hogy a fent említett területek a lehető legharmonikusabban, optimálisan, nagy hatásfokkal működjenek, hozzásegítve az embert egy könnyebb, energikusabb, sikeres élethez.

A korhatár 6-99 év!

Várom azokat, akik fejlődni szeretnének és nem félnek a kihívásoktól, szeretik megtalálni a határaikat és átlépni azokon. Várom azokat, akik szeretnék jobban rendszerezni, átlátni a világukat, könnyebben, kevesebb energia befektetéssel végezni a munkájukat.

Vágjatok bele velem online!

Antal Zsuzsanna

kineziológus, képességfejlesztő tréner, homloklebeny terapeuta

Gyerek és felnőtt csoportokat egyaránt indítok, de ha gondolod egyéni foglalkozásra is benevezhetsz!

A foglalkozások hetente 30-40 percben történnek. A közte lévő idő a gyakorlásra kell!

Egyéni foglalkozások ára: 5000Ft/fő/alkalom

Csoportos (minimum 4főtől) 2500Ft/fő/alkalom

Részletes tudnivalók a jelentkezés után.

Érdeklődni és jelentkezni az antalzsuzsa64@gmail.com címen lehet.

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók