Fűzfőgyártelep gyönyörű!

Ezt valamennyi tanulónk nap, mint nap láthatja, ahogy iskolánkba érkezik, viszont a településrész történetét sokan nem ismerjük igazán.

Ebben kértünk segítséget dr. Varjú Lajos úrtól, Balatonfűzfő város volt polgármesterétől, aki örömmel vezette körbe 7. osztályos tanulóinkat a helyi nevezetességek körül.

A tanulmányi sétát személyes élmények elmondása tették rendkívül értékessé és emlékezetessé, amit szívből köszönünk, és reméljük, hogy hamarosan programunkat valamennyi osztállyal, több turnusban, tovább folytathatjuk!

YouTube csatornánk:https://www.youtube.com/channel/UCK1M

Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/bwmiskola

A környezet, ahol élünk:https://www.facebook.com/bwmablak

Instagramunk

bwmiskola

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók