A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskolában jó hangulatú hétfővel indítottak diákjaink egy jól megszervezett projekt keretén belül, melyet a német nyelvtudás gyakorlatba történő átültetése motivált.

A tökéletesen felszerelt tankonyhában minden adott volt ahhoz, hogy a friss gyümölcsökből vitaminsalátát készítsenek a szorgos résztvevő, miközben szakszerű pedagógiai irányítással németül társalogtak egymással a diákok, gyakorolták idegennyelv tudásukat.

Az élmény alapú projektoktatás iskolánkban az egyik leghatékonyabb módszer arra vonatkozólag, hogy a tanulók proaktivitását fejlesszük.

KERESSEN BENNÜNKET AZ ALÁBBI CSATORNÁKON IS

YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCK1M

Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/bwmiskola

A környezet, ahol élünk:https://www.facebook.com/bwmablak

Instagramunk

bwmiskola

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók