A balatonfűzfői Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola munkatársainak délelőtti foglalkozásának a címe akár lehetett volna „Csapatépítés” is, de sokkal több volt annál.

Antal Zsuzsa kolléganőnk szakszerű irányítása által olyan feladatokkal találkozhattunk, amelyek játék közben közelebb vezettek a napi munkavégzés során felmerülő helyzetek hatékonyabb megoldási lehetőségeihez.

Miközben rendkívül jól éreztük magunka, többek között megismerhettük egymás emberi értékeit, rácsodálkozhattunk addigi rejtett képességekre.

Köszönjük az értékes, együtt töltött időt, amelyet a későbbiekben hasznosítani tudunk, nem csak az iskolában, hanem az élet egyéb területein is!

YouTube csatornánk:https://www.youtube.com/channel/UCK1M

Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/bwmiskola

A környezet, ahol élünk:https://www.facebook.com/bwmablak

Instagramunkbwmiskola

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók