Élménydús 5 napot töltöttek iskolánkban azok a gyermekek,akik július 26-30. között voltak a vendégeink.

Örömünkre szolgál, hogy a balatonfűzfői VÁCISZ Egyesület Kalandtábora nálunk zajlott.

Közösen dolgozhattunk azon, hogy értékes, felejthetetlen időt tölthessünk el együtt, miközben szoros barátságok köttettek gyermekek és szülők között egyaránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy helyi civil szervezeteknek, és a hozzájuk tartozó gyerekeknek, családoknak is helyet tudunk biztosítani.

A mielőbbi viszontlátás reményében és az alábbi fotókkal búcsúzunk a táborozóktól, táborvezetőktől és szülőktől egyaránt!

Köszönjük, hogy bennünket választottak!

Az iskola YouTube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCryx4nzVOIF2yi9iYVMIUpA

Facebook oldala:https://www.facebook.com/bwmiskola

A környezet, ahol élünk:

https://www.facebook.com/bwmablak

Instagramunk

bwmiskola

#magantanulo#egyenimunkarendkulfodieknek#bwmiskola#barowesselenyiiskola#gimnazium#diaszpora#tavokatatas#bizonyitvany#erettsegi#projektoktatas#projekteducatio

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók