Az Iránytű és annak ideológiája a név választása, tudatos, átgondolt, önmagában a kijelölt célok elérésében fontos szerepet játszik a polgári értékeink közreadásában.

A folyóirat egy hiánypótló kezdeményezés eredményeként kezdi meg működését a Kelet-Balatoni Kistérségben, elsőként a Balaton kapujában Balatonfűzfőn. Célunk, hogy a kistérség életéről valós képet tudjunk adni.

Tudósítani szeretnénk a kultúráról, az oktatásról, a sportról, a környezetvédelemről, a gazdaságról és egyéb ügyes-bajos dolgokról és azok megoldásáról.

Az Iránytűnek fontos szerepe lesz a települések közti turisztikai kommunikációban, elősegítve egymás közti aktív kapcsolatot.

A havilapban a Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola eseményei rendszeresen megjelennek, ezért szeretettel ajánljuk figyelmükbe az alábbi elérhetőségeket:

http://facebook.com/Iranytű-Polgári-Közéleti-havilap-Balatonfűzfő-106559808091433

www.balatoniranytu.hu

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók