video
play-sharp-fill

Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, az egyéni munkarendet (magántanulói státuszt) az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára.

A korlátozások bevezetése után is megőriztük a nyugodt és kiegyensúlyozott iskolai légkört diákjaink számára, hiszen a digitális munkarend számunkra a kezdetektől fogva komoly jelentőséggel bír, így az átállás most sem okozott gondot.

Érettségi előtt álló diákjainknak is igyekszünk minden lehetőséget megadni a felkészülésre, büszkék vagyunk arra, hogy többen közülük emelt szinten mérettetik meg magunkat.Az intenzív munka a „kulisszák mögött zajlik”, többségükben otthon, ami komoly koncentrációt, és önfegyelmezést igényel.

Videó sorozatunkkal az online oktatás hátterébe szeretnénk beavatni önöket, a tanárok és a diákok személyes tapasztalatai alapján. Fogadják szeretettel!

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók