5. oszttályos tanulóink előadása

Az államalapítás az a korszak, amikor Szent István királyunk Európával és a pápasággal együttműködve, a keresztény egyházi illetve világi közigazgatás kialakításával megteremtette az önálló Magyar Királyságot az első ezredfordulón.

Ötödik osztályos tanulóink digitális munkarendben, otthonról tanulhatták meg ennek a jelentős korszaknak az eseményeit úgy, hogy a jól ismert élménypedagógiai eszközöket sem kellett nélkülöznünk.

A feladatok játékos elemekkel voltak tarkítva: a „szerencsekerék” megpörgetése során, a témába illő kvíz kérdések próbára tették a gyerekek tudását, majd bábjátékkal, szerepjátékkal mutatták be egymásnak a jelentős történelmi személyeket.

Fogadják őket szeretettel!

YouTube csatornánk:https://www.youtube.com/channel/UCK1M…​

Facebook oldalunk:https://www.facebook.com/bwmiskola​​

A környezet, ahol élünk:https://www.facebook.com/bwmablak​​

Instagramunk

bwmiskola

Keressenek bennünket!

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók