Kihelyezett tanóra a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban 😊❤🍂♥🌷

A veszprémi állatkert méltán büszkélkedhet olyan négylábúakkal, akiknek a nevét nem csak itthon, de szerte a világban sokan ismerhetik.

Ma már nem csak az olyan legendás lakókról híres, mint amilyen például Böbe a híres csimpánz volt, hanem megcsodálhattuk Pablo-t az orrszarvút, Zurit, a kiszsiráfot, de a híres Alfréd, a huszármajom is közkedvelt volt a gyerekek körében.

A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola diákjai a kihelyezett tanóránk alkalmával nagy izgalommal járták be az állatkert vadregényes parkját, miközben pedagógusaink irányításával játékos feladatokat oldottak meg.

#magantanulo#egyenimunkarendkulfodieknek#bwmiskola#barowesselenyiiskola#gimnazium#diaszpora#tavokatatas#bizonyitvany#erettsegi#projektoktatas#projekteducatio

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók