video
play-sharp-fill

2019-ben az iskola épületének felújítási munkálataival párhuzamosan az udvaron található kerti tó kialakítása is megvalósulhatott, amit a gyerekek örömmel vehettek birtokba.

Az azóta eltelt időszak alatt több olyan funkciót is betölthet a tó, a csobogó,a körülötte elhelyezkedő fűszerkert, valamint veteményes, amit a pedagógusok szívesen beépítenek a tanórákba, kisebb-nagyobb projektmunkák megvalósítása érdekében.

video
play-sharp-fill

Mindezzel biztosítjuk diákjaink számára azokat a plusz ismeretanyagokat, melyeket az élményalapú oktatás használatával atunk át.

By Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola Gimnázium Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2013 őszén indult alsó tagozattal (1-4. osztályig), 2014-2015-ös tanévtől pedig felmenő rendszerben már felső tagozatra is beírathatók a gyerekek. Kiemelten támogatjuk az otthonoktatást, a magántanulói státuszt, az erre a célra kidolgozott távoktatási programunkkal, mind a Magyarországon, mind a külföldön élő gyermekek számára. Beiratkozási információk, hasznos tudnivalók